Over ons

Over Liefs van Texel

Het zijn momenteel rare tijden. Door alle noodzakelijke maatregelen ziet ons leven er ineens heel anders uit. Wat mezelf betreft, het grootste deel van mijn familie woont aan de overkant. We hebben regelmatig contact, we bellen en appen maar ik mis ze. Daarom was ik afgelopen week pakketjes aan het samenstellen voor mijn kinderen en voor mijn moeder met allemaal lekkere en leuke Texelse producten. Een vleugje Texel per post bij wijze van spreken, tot ze zelf weer naar het eiland kunnen komen.

Mijn familie is natuurlijk niet de enige die thuis zit, er zijn veel meer Texelliefhebbers die Texel enorm missen en nog niet weten wanneer ze de oversteek weer kunnen maken. Dat zette me aan het denken en zo kwam ik op het idee een platform op te richten, waarmee pakketten met verschillende Texelse producten kunnen worden besteld, om thuis van te genieten of om iemand mee te verrassen. Zo blijven de Texelliefhebbers in contact met het eiland en ‘vice versa’, want Texel mist zijn bezoekers ook enorm.

We proberen zoveel mogelijk mooie en lekkere lokale producten in te kopen en gaan daar gevarieerde pakketten mee samenstellen. Op onze website “Liefs van Texel” die dinsdag 14 april vanaf 18.00 uur in de lucht zal zijn kan men de pakketten bekijken en bestellen.

Blijf gezond, Marja den Otter.

Liefs van Texel